U verblijft in een gerestaureerde boerenhoeve met 5 slaapkamers, 2 badkamers en een gezellige huiskamer/bar/ keuken. Buiten hebt u de beschikking over een prive-omsloten terras, wat gedeeltelijk overdekt is en van waaruit u kilometers ver uitzicht hebt. 

De slaapkamers zijn ruim van opzet, hebben dubbele beglazing en centrale of electrische verwarming. Er zijn 2x 2persoons, 1x 1.5 persoons en 4x 1 persoons bedden aanwezig, voorzien van boxspring of goede matrassen.

De keuken is voorzien van een ruime koelkast met diepvries, een oven met keramische kookplaat en afzuigkap, een fllterkoffiezetapparaat, een cooker, magnetron. 

Bij regenachtig of juist tropisch weer zit u toch nog heerlijk met zijn allen op het overdekte buitenterras. Is er een lekker zonnetje, dan zijn de buitenbanken ideaal.

U kunt uw verblijf rechtstreeks bij ons boeken , maar het kan ook via natuurhuisje.nl. Op deze site onder nummer 28225 treft u ook een aantal goede reviews aan, die een indruk geven van het huis en de omgeving.