Aktiviteiten

Sportieve gasten kunnen vanuit La Linbrisanne op de mountainbike/racefiets stappen en in het Achenerwald, op de Keutenberg en Cauberg (Valkenburg) flink afzien. In april doen de profs van de  “Amstel Gold Race” voor hoe het moet. In mei kunt u bij de “limburgs mooiste” kijken hoe het met uw conditie is gesteld.

Te voet kunnen, van huis uit, de Vijlnerberg Kroegjesroutes verkend worden, al dan niet met Nordic Walking stokken. Met de “Gulpener caféroutes” van Jo Knubben en de “wandelgids Zuid-Limburg” van Jos Wlaslo komt u letterlijk een heel eind….tot in de Eifel. Of misschien loopt u wel warm voor de “Heuvellandvierdaagse”?

Bent u een liefhebber van de golfsport, dan zit u op een perfecte locatie. Op loopafstand ligt de 18-holes baan “Mergelhof”. Wij regelen graag een clinic voor uw gezelschap.

Mocht u wat avontuurlijk zijn ingesteld dan is een kajaktocht op de Ourthe of een ballonvaart vanuit Vaals het overwegen waard. Voor de kinders is natuurlijk het Labyrint (doolhof) op het drielandenpunt een must. Om naderhand een lekker terrasje te pakken bij Taverne de  “Grenssteen”.